Kindcentrum My Crown, kondigt met blijdschap aan dat we vanaf 1 juni dagopvang gaan aanbieden! We zijn verheugd om ook de allerkleinsten een warm welkom te heten in onze gezellige omgeving.

Onze verticale groep is het leukste opstapje naar de basisschool en is ontworpen om een veilige en stimulerende plek aan te bieden waar kinderen spelenderwijs kunnen leren en groeien. Onze ervaren en toegewijde medewerkers staan klaar om de kleintjes te begeleiden in hun ontdekkingsreis en hen te ondersteunen bij hun eerste stapjes in de wereld van het leren.

Let op dat we op dit moment nog géén voorschoolse educatie aanbieden! Desondanks streven we ernaar om een liefdevolle omgeving te creëren waar kinderen groeien en zich ontwikkelen op hun eigen unieke tempo.

We kijken ernaar uit om samen met de kleintjes en hun families mooie herinneringen te creëren en te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een kijkje te nemen in Kindcentrum My Crown. Samen zorgen we voor een geweldige start van de leerreis van uw kleintje!


Blije peuter met armen in de lucht

Adres

Locatie Groen

Wilhelm Tellplaats 84

3194 HV Hoogvliet Rotterdam

Openingstijden

Ma – vrij: 07:00 – 19:00

Za en zo op aanvraag van: 07:00 – 19:00

Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je een wijziging doorgeven met betrekking tot de opvang van jouw kind(eren)? We helpen je graag!