Samen voor een stralende toekomst bij Kindcentrum My Crown

Als trotse oudercommissie van Kindcentrum My Crown heten wij u hartelijk welkom op onze website. Hier vindt u waardevolle informatie over ons kindcentrum en belangrijke updates over activiteiten en ontwikkelingen.

Als oudercommissie hebben wij de eer om de brug te vormen tussen ouders, personeel en de directie. Samen streven we ernaar om een warme en ondersteunende gemeenschap te creëren, waarin de groei en bloei van elk kind centraal staan.

Onze rol omvat het bevorderen van open communicatie en het organiseren van diverse evenementen en activiteiten die bijdragen aan de positieve sfeer binnen de opvang. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze initiatieven en samen te bouwen aan een omgeving waarin ieder kind zich thuis voelt.

Mocht u vragen hebben, suggesties willen delen of gewoon meer willen weten over onze oudercommissie, neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we van Kindcentrum My Crown niet alleen een plek van leren, maar ook van samenzijn en groeien.

Dank voor uw betrokkenheid en vertrouwen. Laten we samen bouwen aan een stralende toekomst voor onze kinderen!

Maak kennis met onze oudercommissie

Emmelyne Monte Muzo

Ik ben Emmelyne Monte Muzo. Roepnaam Emmy. Moeder van Lili en Tely, getrouwd met Sharmel Monte (Nel).

Als moeder van Tely vind ik het belangrijk om lid van de oudercommissie te zijn om zoveel als mogelijk mijn bijdrage te kunnen leveren tot een kwalitatief opvang voor onze kinderen.

Mijn vroegere ervaring als voorzitter en lid van de oudercommissie was heel positief naar de juffen/ begeleiding, ouders en kinderen toe.

Verder ben ik vanaf 1994 werkzaam als verpleegkundige met verschillende leidinggevende functies.

Nu afgestudeerd tot Bachelor Theologie en levensbeschouwing. Als geestelijk begeleider ervaring in het gevangeniswezen, verzorgingshuizen en twee deel parochies.

Tel.: 06 25114357

Janine Peters

Ik ben Janine Peters, 45 jaar oud, en ik ben de tante van Gelly en Nayrich. Ik woon samen en ben moeder van vijf kinderen.

Ik sluit me aan bij de oudercommissie, omdat ik mee wil denken aan mogelijke stappen die ondernomen kunnen worden, om de kinderen nog beter te begeleiden bij de opvang.

Ik heb een afgeronde hbo opleiding richting maatschappelijk werk en dienstverlening. In die zin heb ik de nodige theoretische kennis als het pedagogiek gaat. In het verleden heb ik als internaatplaatser binnen de GGZ gewerkt, alwaar ik genoemde kennis verder heb mogen ontplooien in de praktijk.

Momenteel ben ik werkzaam bij de volwassen reclassering. Ook hier merk ik hoe belangrijk het is om kinderen een goede basis te geven, zodat ze op latere leeftijd voldoende bagage hebben om zelfredzaam door het leven te kunnen. Een kind die in alle rust en rein heeft kunnen opgroeien, ontwikkelt vaak een doordachte denkpatroon. Hierdoor is het kind beter in staat om verstandige levenskeuzes te maken.

Ik hoop een waardevolle toevoeging te zijn aan het team en verheug me op een fijne samenwerking.

Tel.: 06 10891786

Sunita Gobardhan

Mijn naam is Sunita Gobardhan en samen met mijn dochtertje Tara van 6 jaar oud, woon ik in Hoogvliet.

Sinds 15 jaar ben ik als Manager werkzaam bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid in Den Haag. Ik geef daar leiding aan een team van 30 professionals die beslissingen nemen op grond van de Vreemdelingenwetgeving. Naast mijn full time baan, volg ik een driejarige coachopleiding om veranderingsprocessen van mensen en organisaties te kunnen begeleiden.

Omdat ik alleenstaande ouder ben, een drukke baan heb en daarnaast een opleiding volg, ben ik voor een groot deel afhankelijk van de kinderopvang. Ik vind het dan ook belangrijk dat dit goed geregeld is. Als lid van de Oudercommissie van My Crown hoop ik hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Samen met Meral en Emi gaan we vorm geven aan de Oudercommissie. We kijken er naar uit om met alle ouders kennis te maken en te horen wat jullie wensen en behoeften zijn.

Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.

Tel.: 06 27396303